69

Κάθε φορά που βάζω πλυντήριο, βρέχει. Προφανώς συμβαίνει και σ’ άλλους. Αλλά αυτό το μέσα-έξω της απλώστρας έχει αρχίσει να με κουράζει. Γι’ αυτό και σήμερα, καθώς ήμουν σίγουρη πως θα βρέξει πάλι τουλούμια, όταν το πλυντήριο τελείωσε, αποφάσισα να απλώσω την μπουγάδα στην κουζίνα. Μετά από λίγο έβγαλε ήλιο. Σα να ήταν άνοιξη. Νομίζω πως άκουσα και πουλιά να τιτιβίζουν. 

Ακούω μια εκπομπή στο ρέντιο μπαμπλ. Ο εκφωνητής μιλάει για την μαλακία (τον αυνανισμό) και για το οτι η διαδικάσία σου φτιάχνει την διάθεση. Όταν τον παίζεις δηλαδή, 3-4 φορές την εβδομάδα ας πούμε, δεν πέφτεις σε κατάθλιψη. Ή πέφτεις σε κατάθλιψη πιο δύσκολα. Κάπως έτσι κατέληξε στο συμπέρασμα πως αυτός είναι και ο λόγος που αυτοί που μας κυβερνούν κάνουν τόσο κακή δουλειά: επειδή τον παίζουν συχνά, και άρα είναι όλοι μαλάκες, είναι πολύ χαρούμενοι (και σιγά μην ασχοληθούν με εμάς). Ή κάτι τέτοιο. Αν και βρίσκω κάποια κενά στο argumentation, σαν να μην έχει και πολύ άδικο. 

Όταν έχει βροχή, διαβάζω περισσότερο. Έτσι γράφω περισσότερο και προχωράω και το διδακτορικό. Το κακό είναι οτι σύντομα μπαίνει η άνοιξη. Δεν θέλω να μπει η άνοιξη. Παράταση σημαίνει παράταση της δωρεάν εργασίας.

ντισκάς

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s