71

Τσικνοπέμπτη, να παραγγείλουμε σουβλάκια και μοσχαρίσια ουρά. Α, Είσαι χορτοφάγος. Ε, να πάρουμε φαλάφελ τότε. Φαλάφελ. Καλύτερα.
Ξέχασα να σου πω το πρωί. Αθώωσαν τον Κασιδιάρη. Ναι, το κοπρόσκυλο. Αίμα, τιμή, στον κώλο του ψωλή. Είπε κι αυτό για τα τσοντοκάναλα.
Όλη μέρα διορθώνω γραπτά: “Η σταθερή κατάσταση είναι η συνηθισμένη κατάσταση. Η μεταβατική κατάσταση είναι η μη συνηθισμένη κατάσταση”. Αυτός πήρε μηδέν λόγω ψυχικής οδύνης. Όλη μέρα διορθώνω γραπτά και δεν τελειώνουν.
Κάποιες μέρες πριν έγραφα για τον Φαήλο. Ο Μπογδάνος τον είχε χθες το βράδυ καλεσμένο. Ο Φαήλος έμαθα πως ήταν στους καταδρομείς. Υποθέτω πως εννοούσε οτι ήταν ο μπουφετζής στους καταδρομείς. Φαντάζεσαι τον Φαήλο σε κίνηση ‘έρπειν’; Θα σκαλώνει στο συρματόπλεγμα από πάνω. Ή θα ανοίγει γούβα στο χώμα με την κοιλιά. Ναι κι εγώ έχω κοιλιά. Στους καταδρομείς όμως δεν πήγα. Ούτε μπαλαρίνα έγινα.
Κι έξω βρέχει. Κι όσο βρέχει, αναρωτιέμαι γιατι δεν καθαρίζουν οι δρόμοι, γιατί δεν έχουμε σαλπάρει ακόμη, γιατί δεν ξεπλένεται η ντροπή μας.

ντισκάς

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s