Δεν ήξερα γλυκιά μου ΕΠΟ

Ο Κατίδης είναι ένα παιδί 20 χρονών.
Είναι ένας ποδοσφαιριστής και αυτό που έχει μάθει στη ζωή του είναι να κλωτσάει καλά μια μπάλα. Ο Κατίδης δεν είχε την ευκαιρία να μορφωθεί σωστά, να προβληματιστεί, να ζήσει ανέμελος. Φταίει το εκπαιδευτικό σύστημα, οι βουλευτές, εμείς οι ίδιοι λα λα λα, τρα λα λα. Αυτόν τον χαιρετισμό τον είδε σε ένα βίντεο στο You Tube και απλά ήθελε να ξεσηκώσει τον κόσμο γιατί η ΑΕΚ το χρειαζόταν, ο ίδιος το χρειαζόταν, και βεβαίως δεν έχει ιδέα τι ήταν αυτό, τι σημαίνει ο χαιρετισμός ή οτι είναι φασιστικός/ναζιστικός/εθνικιστικός.

Όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα ίσως να ισχύουν.Υποθέτω τα βίντεο της ΧΑ τα έβλεπε έχοντας subscription στο κανάλι της. Γιατί σ’εμένα, εκεί στα δεξιά στα similar, όταν βλέπω video της ΧΑ μου βγάζει και κάτι αδόλφους, κάτι επιθέσεις σε μετανάστες, κάτι μαχαιρώματα και τέτοια.
Και κάτι από το πρόσφατο παρελθόν: θυμάμαι την Original, η οποία ως απάντηση στη συλλογή τροφίμων “μόνο για Ελληνες”, έκανε μια αντίστοιχη κίνηση: συλλογή τροφίμων και μοίρασμα σε Έλληνες ΚΑΙ μετανάστες.

Αποτέλεσμα:
http://www.aek-live.gr/2013/01/blog-post_9577.html
http://tvxs.gr/news/ellada/sygkroysi-original-kai-xrysis-aygis
http://www.protothema.gr/sports/article/?aid=
(δύο πηγές, για να υπάρχει και η απάντηση της ΧΑ στην προσφιλή της φυλλάδα).

Οκ, ο Κατίδης δεν ήξερε. Δεν είχε ακούσει τίποτα για την επίθεση της ΧΑ στην Original; (προφανώς δεν θεωρώ πως μπορεί να έγινε το αντίστροφο).

Ναι, ο Κατίδης δεν ήξερε. Αν δεν κινδύνευε με αποκλεισμό γενικότερο, λόγω του οτι είναι διεθνής, πιστεύει κανείς οτι θα άρχιζε τα συγγνώμη, δεν γνώριζα, προσπαθούσα να διώξω ένα μυγάκι, έδειχνα έναν στην εξέδρα;

ντισκάς

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s