Έλα να πάμε σε ένα φοιτητικό πάρτυ

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου το κεφάλαιο “Φοιτητικές Νεολαίες”. Τις έχω σιχαθεί από την ημέρα που πήγα πρώτη μέρα στη σχολή και συνάντησα τραπεζάκια να φράζουν την είσοδο της γραμματείας και περίεργους τύπους να βολιδοσκοπούν “πρωτοετά” (έτσι μας αποκαλούσαν) για τον απαραίτητο προσηλυτισμό. Μία μόνο παράταξη απείχε (κάπως) από το πανηγύρι και γι’ αυτό της τρέφω μια, κάποια, ας πούμε εκτίμηση.
Αλλά το θέμα μας δεν είναι οι φοιτητικές νεολαίες, γιατί, όπως είπα, μου προκαλούν σπασμούς στο έντερο και θα κάνω εμετό.

Το θέμα μας είναι η συκοφάντηση και αυτό το tweet του εξαιρετικού κ. Μουρούτη. Για την ευκολία μου παραθέτω και το αφισάκι του πάρτυ. Voila.

Ok. Οι κύριοι της Αρένας* μπορεί να είναι λίγο πιο μαχητικοί και βάλανε και ένα καλάσνικωφ να φιγουράρει. Χεστήκαμε. Και σιγά μην χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά ας κάνουμε την παραδοχή οτι χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ. Operating under this assumption, ας δούμε τα αφισάκια της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ:

Πάρτυ Βατοπεδίου 2008. Μαστροποί;

Συνεργαζόμενοι Έμποροι;

Τσοντοεκδότες (Εδώ ενημερωνόμαστε πως κάποιον τον διέγραψαν γι’ αυτή την αφίσα. Ελπίζω όχι τον γραφίστα)

Τέλος πάντων. Έχει κι άλλα τέτοια νόστιμα. Βρήκα μία με την Τζούλια (αλλά πέρα από το οτι το πάρτυ θα ήταν “Απαγορευμένο” δεν ήξερα τι να σχολιάσω), μία με μαξιλαροπόλεμο (τα κορίτσια με τα μπικίνια πρέπει να ήταν δίδυμες) και ένα πάρτυ που γινόταν μαζί με το Jagermeister Party (είχε και κλουβί με τρελές).

Αλλά όπως ειπα: λίγο με νοιάζει για την ΔΑΠ, τα πάρτυ και τις αφίσες. Οι φοιτητικές νεολαίες θα κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν. Δραστηριότητες προσηλυτισμού.

Αναρωτιέμαι όμως, τα 8.000 περ μάνθ που παίρνει ο αχρηστότερος υπεύθυνος Γραφείου Τύπου, τα παίρνει από τους φόρους μου ή ο τρισαχρηστότερος του κόβει μισθό από τα προσωπικά του εισοδήματα ως μεγαλοκτηματίας;*Η ΑΡΕΝΑ είναι Σύριζα?

ντισκάς

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s